Max en Luna Max en Luna
Menu

Maak kans op een vacht verzorgingsproduct voor jouw hond of kat!

1 jaar geleden reacties

Elke hond of kat heeft een mate van vachtverzorging nodig. Het verwijderen van vuil, dode haren en klitten dragen bij aan de gezondheid van je hond en kat. Bovendien voorkomt het regelmatig verzorgen van de vacht vieze geurtjes in huis. Daarom maak je deze week kans op een verzorgingsproduct naar keuze voor jouw hond of kat.

Schone vacht; gezonde hond en kat

Een schone vacht voorkomt vieze geurtjes in huis en maakt je hond of kat nog aaibaarder. Een ander voordeel van het verzorgen van de vacht is dat je samen tijd doorbrengt, waardoor je de band met je hond of kat versterkt. Belangrijk bij het verzorgen van de vacht is dan ook dat zowel jij als je huisdier hier plezier aan beleven. Eerder hebben we hierover een artikel geschreven waarbij Max&Luna antwoord geven op alle vragen rond vachtverzorging van je hond, die bruikbaar zijn voor vrijwel alle vachtsoorten van alle hondenrassen.

Ook over de uiterlijke verzorging van je kat hebben we een artikel geschreven met handige tips. Zo adviseren we om kortharige katten minstens één keer per week te borstelen om loszittend haar te verwijderen. Langharige katten hebben zelfs meerdere borstelsessies per week nodig, dit om pijnlijke klitten te voorkomen.

Win een vacht verzorgingsproduct voor jouw hond of kat!

Deze week maak je kans op een vacht verzorgingsproduct voor jouw hond kat naar keuze! Plaats de leukste foto van jouw hond of kat die wel een borstelbeurt kan gebruiken en plaats bij je bericht een linkje naar het verzorgingsproduct dat jij graag wilt winnen voor jouw hond of kat!

Reacties

1