Max en Luna Max en Luna
Menu

Maak 2x kans op een Max&Luna GiftBox

8 maanden geleden reacties

Verras jouw hond, pup of de hond van iemand anders met een GiftBox van Max&Luna! Deze extra gevulde GiftBox zit vol leuke artikelen voor honden. Goed nieuws; deze week maak je kans op een GiftBox voor je eigen hond en die van iemand anders!

Nieuw: Max&Luna GiftBox

Het perfecte cadeau voor de verjaardag van een hond, een puppy of om nieuwe hond te verwelkomen! De Max&Luna GiftBox of GiftSet is altijd een geslaagd cadeau dat iedere hond doet kwispelen!

De inhoud van de boxen wordt met veel zorg samengesteld en is uitvoerig getest door honden. De boxen zijn gevuld met mimimaal twee speeltjes, twee natuurljke snacks en een kauwproduct. Met eventuele allergieën en de grootte van hond wordt rekening gehouden.

Max&Luna GiftSet

Met de Tall Tails gift set, geef je een hond zowel comfort als speelplezier. Elke bal zorgt voor oneindig veel speelplezier zowel binnen als buitenshuis. Leg na het spelen het stijlvolle dekentje op de favoriete slaapplaats van jouw hond zodat hij comfortabel kan slapen! De Tall Tails Gift Set is het ideale cadeau voor je hond of om aan vrienden cadeau te geven!

Maak 2x kans op een Max&Luna GiftBox

Plaats de vrolijkste foto van jouw hond en zet in je bericht een linkje naar het Facebook profiel van de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij ook een Max&Luna GiftBox verdient!

Reacties

1