Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een Trendy voerbak mat

9 maanden geleden reacties

Nooit meer voerbakken die door de keuken of de kamer geschoven worden of modderige pootafdrukken in huis of in de auto. De absorberende matten van Pet Rebellion houden de omgeving van jouw hond of kat schoon en ze zien er ook nog eens leuk en stijlvol uit!

Stijlvolle producten van Pet Rebellion

Pet Rebellion heeft al veel prijzen gewonnen met hun mooie en kwalitatieve absorberende matten voor honden en katten. Matten voor onder voerbakken, droogloopmatten en deurmatten. Ideaal om een spoor van modderige pootafdrukken in huis te voorkomen of te gebruiken in de auto na een fijne wandeling door het bos of op het strand.

De matten van Pet Rebellion zijn gemakkelijk schoon te maken en volledig machine wasbaar om het meest hardnekkige vuil te verwijderen. De voermatten houden de voerbak en waterbak van jouw hond of kat op zijn plek. Dus nooit meer voerbakken die door de keuken of de kamer geschoven worden.

Met de matten van Pet Rebellion blijft de omgeving rond je hond of kat schoon en bovendien zien ze er ook nog eens leuk en stijlvol uit!

Maak kans op een trendy voermat van Pet Rebellion

Vindt jouw hond het heerlijk om met natte modderpoten het huis in te stappen of maakt jouw kat er een zooitje van tijdens het eten? Dan zijn de stijlvolle matten van Pet Rebellion echt iets voor jou. Deze week maak je kans op zo'n trendy en absorberende mat voor jouw hond kat! Plaats de leukste foto van jouw rommelmaker! Plaats bij je bericht een linkje van de mat die jij graag wilt winnen!

Reacties

1