Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een knuffel voor jouw hond of kat!

7 maanden geleden reacties

De meeste honden, katten (en mensen zijn) dol op knuffelen. Jouw hond of kat vindt het waarschijnlijk ook heerlijk als je hem/haar lekker kriebelt en aait. Helaas kun je niet 24/7 bij je hond of kat in de buurt zijn. Gelukkig bestaan er speciale knuffels voor honden en katten waarmee ze heerlijk kunnen spelen en kroelen. Deze week maak je kans op een knuffel naar keuze voor jouw hond of kat!

Max&Luna Knuffelactie

Zoals je wellicht al hebt gelezen zijn we een crowdfunding campagne gestart bij Symbid. Het thema van de campagne is 'Iedere Hond & Kat verdient een knuffel'. Via crowdfunding kan ook jij, als gewaardeerde Max&Luna vriend, mede-aandeelhouder worden van Max&Luna en er bovendien aan bijdrage dat ook honden en katten in asiels een knuffel krijgen!

Iedere hond & kat verdient een knuffel

Al vanaf €20,- kun je in Max&Luna investeren. Voor elke €100,- geven Max&Luna een leuke knuffel weg aan een hond of kat die in een dierenasiel verblijft. Het is ons doel om voor 26 april minimaal 2.500 knuffels weg te geven. De Max&Luna Knuffelmeter staat inmiddels op 1.156 knuffels! Doe jij ook mee?

Win een knuffel voor jouw hond of kat

Is jouw hond of kat gek op knuffelen? Dat komt goed uit! Deze week maak je kans op een knuffel naar keuze. Plaats de mooiste knuffelfoto van jouw hond of kat en zet in je bericht een linkje naar de knuffel die jij graag wilt winnen!

Reacties

1