Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een stoer Hondenharnas van Wolfgang

8 maanden geleden reacties

Heb jij al kennis gemaakt met de stoere en kleurrijke collectie van Wolfgang. Dit hippe merk heeft o.a. halsbanden, hondenriemen en harnassen. Het merk onderscheidt zich van andere merken door gebruik te maken van bijzondere motieven en kleurcombinaties. Deze week maak je kans op zo'n kleurrijk en stoer hondenharnas van Wolfgang! Dus lees snel verder.

De juist maat kiezen

Het kiezen van de juiste maat harnas of hondentuig kan flink lastig zijn. Soms staan bij de maten hondenrassen vermeldt, maar dan kan er vervolgens weer een groot verschil zitten tussen een Rue of Teefje van hetzelfde ras. Om je op weg te helpen adviseren wij dit artikel eens te lezen. Mocht je toch nog twijfelen tussen twee maten, dan kun je uiteraard ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Max&Luna.

Wolfgang

Wolfgang maakt hippe hondenriemen, -tuigen en -halsbanden. Het assortiment van Wolfgang bestaat uit producten voor zowel grote als kleine honden. Vanwege de opvallende kleur- en design combinaties zijn de producten van Wolfgang stuk voor stuk echte eye-catchers! Daar kan iedere stoere en avontuurlijk hondeneigenaar mee voor de dag komen!

Win een hondenharnas van Wolfgang

Deze week maak je kans op zo'n kleurrijk en stoer hondenharnas Wolfgang. Plaats de leukste foto van jou en je hond in de buitenlucht en zet in je bericht een link naar het Wolfgang harnas dat jij graag wilt winnen!

Reacties

1