Max en Luna Max en Luna
Menu

Kans op een fun feeder voor jouw hond

4 maanden geleden reacties

Veel honden hebben de neiging om te schrokken. Fun feerders, of slowbowls zijn speciale 'puzzels' waarbij je hond wordt uitgedaagd om de voeding spelenderwijs op te eten. Je hond blijft hierdoor fitter, gezonder en daardoor blijer!

Heb jij een echte schrokker thuis? Dan hebben wij goed nieuws! Deze week maak je bij Max&Luna kans op een een Outward Hound fun feeder voor jouw hond. Lees snel verder!

Dierenartsen zijn het er over eens dat het voor honden gezonder is als ze rustig(er) eten. Een fun feeder kan daarbij helpen. Een hond doet op die manier langer over zijn maaltijd, waardoor het eten meer tijd krijgt om te verteren. Dit voorkomt het risico van braken en kans op obesitas wordt verminderd.

Anti schrok voerbakken (fun feeders) zijn een natuurlijke en gezonde oplossing om honden die hun eten naar binnen schrokken spelenderwijs hun brokken op te laten eten.

Maak kans op een fun feeder

Heb jij een echte schrokker thuis? Dan hebben wij goed nieuws! Deze week maak je kans op een een Outward Hound fun feeder voor jouw hond. Plaats de leukste foto van jouw schrokop en wie weet ben jij de gelukkige!

Reacties

1