Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een fleece deken voor jouw hond

Win een fleece deken voor jouw hond

Win een fleece deken voor jouw hond

Een heerlijk comfortabel en zacht fleece dekentje voor je hond. Waarmee je ondanks de kille avonden lang(er) buiten kunt zitten of samen op de bank kunt kruipen. Deze week maak je kans op zo'n warme fleece deken uit de Max&Luna shop!

Nooit meer koude avonden

Lange nazomer-avonden in de tuin, BBQ aan en genieten van drankjes met vrienden. Dat zijn de betere nazomer-avonden en september belooft nog een paar van deze avonden in petto te hebben.

Als het 's avonds afkoelt, pakken wij er vaak een fleece dekentje bij, of we zetten de heater aan. Vergeet niet dat ook je hond het flink koud kan krijgen als hij de hele avond rustig bij je zit! Daar zal hij met deze hondendeken van fleece geen last van hebben. Leg dit deken over de bank of op de grond en je hond heeft een heerlijke, warme plek om op te liggen. Bovendien houdt het je meubels schoon en vrij van hondenharen.

Mocht het je echt te koud worden, dan kun je natuurlijk ook samen met je hond onder dit fleecedeken kruipen! Heerlijk warm en een fijne avond met jouw trouwe viervoeter gegarandeerd!

Maak kans op een fleece deken voor jouw hond

Een heerlijk comfortabel en zacht fleece dekentje voor je hond, waarmee je ondanks de kille avonden lang(er) buiten kunt zitten of samen op de bank kunt kruipen. Deze week maak je kans op zo'n warme fleece deken uit de Max&Luna shop! Plaats de leukste foto van jou samen met je hond in de tuin of op de bank.

Reacties

Gerelateerde artikelen

1