Max en Luna Max en Luna
Menu

Welke naam kies jij voor je pup?

Welke naam kies jij voor je pup?

Welke naam kies jij voor je pup?

Ok, wij waren niet bijster origineel toen we Max&Luna hun namen geven. Dit zijn immers al zes jaar een van de populairste honden en katten namen in Nederland! Als je keuze op een puppy is gevallen dan is de volgende stap natuurlijk het kiezen van een leuke naam. Wij helpen je op weg met de meest opvallende namen voor honden.

Opties te over! Ga je voor een traditionele, populaire naam zoals wij? Of voor een menselijke naam zoals Kees of Saar, celebrities als Beyonce, Bowie en Paris of voor een designernaam, zoals Gucci of Victor & Rolf? Het is een belangrijke keuze omdat je deze naam voor de rest van het leven van je hond gaat roepen.

Sommige namen vallen gelijk af als je je voorstelt dat je deze luidkeels in het park moet roepen.. alles met meer dan twee lettergrepen klinkt dan eigenlijk belachelijk.

Uiteindelijk maakt het ook weer niet echt uit, want zodra je pup in huis is geef je deze waarschijnlijk toch een koosnaam op basis van zijn of haar uitgesproken persoonlijkheid. Immers jouw pup is de mooiste, leukste en grappigste van allemaal.

Opvallende hondennamen

De top 5 van vreemdste namen die wij vonden zijn de volgende:

  1. Stink Bomb
  2. G-Unit
  3. No!
  4. Georgie Porgie
  5. Valentino

We zijn benieuwd naar het verhaal achter de naam van jouw hond, Hoe heb je je hond genoemd en waarom? En heb je een leuke koosnaam voor hem? Laat het ons weten in de reacties!

Foto: doggienames

Reacties

Gerelateerde artikelen

1