Max en Luna Max en Luna
Menu

Nieuw: Warme manden en bedden voor Honden en Katten

Nieuw: Warme manden en bedden voor Honden en Katten

Nieuw: Warme manden en bedden voor Honden en Katten

De dagen worden korter en kouder. Tijd om voor je hond of kat een fijne en lekker warme plek te vinden die ook nog mooi in je huis staat. Maak daarom kennis met de nieuwe Sheep Collectie van 51 Degrees North!

De Sheep Collectie bestaat uit verschillende zachte en warme artikelen voor jouw hond of kat. Ze lijken van wol maar zijn gemaakt van afneembaar en wasbaar materiaal. De producten zien er dus niet alleen leuk uit maar zijn ook nog heel praktisch en wasbaar op 30 graden.

In de Sheep Collectie van 51 Degrees North vind je onder andere mooie hondenmanden, zachte kussens en kattenhuisjes maar ook lekker warme hondendekens die je in een mand of op de bank kan leggen en slaapzakken voor katten en kleine honden. Ook een hondenbench krijgt een veel warmere uitstraling met een mooi benchkussen uit de Sheep Collectie. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties: Zwart met Grijs en Beige met Bruin.

Maak kans op een Sheep Artikel naar Keuze

Alleen Max&Luna Vrienden maken tot en met woensdag 15 november kans op een artikel uit de Sheep Collectie naar keuze! Geef in een reactie hieronder aan waarom juist jouw hond of kat een warme plek in huis nodig heeft en geef aan welk artikel je graag wilt winnen. De 2 leukste inzendingen winnen een artikel naar keuze voor hond of kat!

Reacties

Gerelateerde artikelen

1