Max en Luna Max en Luna
Menu

Zo vier je Valentijnsdag met je huisdier!

Zo vier je Valentijnsdag met je huisdier!

Zo vier je Valentijnsdag met je huisdier!

Valentijnsdag is de dag om aan mensen te denken van wie je houdt, je (toekomstige) partner, familie, vrienden en andere geliefden. Je stuurt ze een kaartje of je maakt samen plannen voor een leuke dag of avond. Doe datzelfde eens voor je lieve harige vrienden, die weten dat zeker te waarderen!

Gun ook je hond of kat een leuke Valentijnsdag! Max&Luna werden erg blij van de volgende 10 suggesties:

  1. Zeg 'Ik hou van je': Simpel en kost niks maar ook jouw hond of kat voelt het als je oprecht zegt dat je van ze houdt! Een extra knuffel helpt natuurlijk altijd.
  2. Adopteer of doneer: Valentijnsdag is een mooie reden om iets goeds te doen voor andere honden of honden die andere mensen ondersteunen. Geef een donatie aan het asiel in jouw buurt of adopteer een pup. Spread the love!
  3. Geef een extra beloning: Iedereen weet dat het hart van een hond eigenlijk in de maag zit. Je maakt ze dus extra blij met een gezonde snack.
  4. Relaaaax: Ook honden genieten van een massage. Goed voor hun spieren en werkt zowel preventief als curatief. Ook leuk om zelf te doen. Volg een cursus bij https://www.kynomassage.nl/
  5. Maak er een date van: Geen echte date gevonden? Dan plan je toch gewoon een date met je huisdier? Kaarsjes aan, een speciale maaltijd en samen knuffelen op de bank. Vergeet niet een leuk muziekje aan te zetten. Niet Michael Bolton, er is bewezen dat deze honden en katten in een psychose kan brengen…
  6. Maak indruk met je hond: Heb je in het park een leuke man of vrouw gezien met wie je wel zou willen daten? Zorg dat je hond extra opvalt en geef 'm een hippe hondenriem. Zo val jij ook extra in de smaak en heb je gelijk een leuk gespreksonderwerp!
  7. Pamper sessie: Een glanzende, lekker ruikende vacht is niet alleen lekker voor jou maar vooral voor je huisdier! Verwen deze met de volgende verzorgingsproducten voor honden op basis van natuurlijke ingrediënten.
  8. Werk aan de gezondheid: Een goede gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste! Valentijns dag is een mooie start om het komende jaar je hond een gezonde start te geven. Laat je hond of kat checken bij de dierenarts of start met gezonde dierenvoeding. Hierdoor zal je heel vaak een Valentijnsdag met je hond of kat kunnen vieren!
  9. Plan een speeldate: Een valentijnsdate is niet alleen leuk voor jou maar ook voor je hond of kat! Plan een date met andere honden en katten in de buurt. Wie weet komt dat leuke baasje waar jij een oogje op hebt ook…
  10. Als alles mislukt: Je scoort altijd met een mooi design product. Met een nieuwe hondenmand maak je niet alleen harige liefde blij, je wordt er zelf ook blij van!

Hoe vier jij Valentijnsdag met je kat of hond? Laat het ons weten in de reacties!

Reacties

Gerelateerde artikelen

1