Max en Luna Max en Luna
Menu

Top 5 namen voor hond en kat; Max en Luna blijvend favoriet

Top 5 namen voor hond en kat; Max en Luna blijvend favoriet

Top 5 namen voor hond en kat; Max en Luna blijvend favoriet

Al jaren op rij zijn de namen Max en Luna favoriet onder zowel honden als katten liefhebbers (maar dat wisen wij natuurlijk als... ). Ook dit jaar blijken Max en Luna de populairste namen bij honden- en kattenbezitters. Benieuwd welke andere namen in de top 5 staan? Lees snel verder!

Uit recent onderzoek naar favoriete honden- en katten namen van huisdierverzekeraar Reaal Dier & Zorg is gebleken dat Max de meest populiare naam is bij honden bezitters en Luna de populairste kattennaam is. Het onderzoek wordt sinds 2006 uitgevoerd door de grootste huisdierverzekeraar van Nederland.

In de Top 5 voor hondennamen staat Max al jaren op de eerste of tweede plaats. Sinds 2006 staan zowel Max als Luna onafgebroken in de Top 5 van de meest favoriete namen voor honden of katten. En tsja.. dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed!

De 5 populairste namen voor hond en kat

Honden

  1. Max
  2. Pop
  3. Bella
  4. Bailey
  5. Bo

Katten

  1. Luna
  2. Pip
  3. Nala
  4. Coco
  5. Max

Tijgertje was jaren lang een zeer populaire naam onder kattenbezitters, maar lijkt nu toch echt uit de gratie. Vorige jaar was deze naam niet meer in de top 5 te vinden en nu zelfs niet meer in de top 10. Max heeft ook als kattennaam een flinke sprong voorwaarts gemaakt. We zijn benieuwd hoe de top van honden- en kattennamen en volgend jaar uit zal zien!

Heb jij jouw huisdier een populaire naam gegeven, of juist niet? We zijn benieuwd! Deel het in de reacties.

Reacties

Gerelateerde artikelen

1