Max en Luna Max en Luna
Menu

Max&Luna Testpanel

Meld je aan en test gratis nieuwe producten uit!

Is jouw hond een echte 'sloper' en krijgt hij ieder speeltje kapot, vindt jouw kat het heerlijk om nieuwe mandjes uit te proberen of vind je het zelf leuk om nieuwe hondenriemen of andere producten te testen? Dan is het Max&Luna Testpanel echt iets voor jullie!

Testpanel.jpg

Uiteraard heeft jouw hond of kat al een profiel bij Max&Luna, dus weten we waarschijnlijk al best veel. Zorg er in ieder geval voor dat we de naam, het ras, het geslacht en de leeftijd van je huisdier(en) weten. Daarnaast willen ook graag weten hoe jouw huisdier eruit ziet, zorg dus ook voor een mooie profielfoto.

Maar om kans te maken op een plek in het Max&Luna Testpanel willen we graag nog iets meer van jullie weten. Stuur ons een mail met daarin een beschrijving van de specifieke kenmerken van je hond of kat. Vertel iets over het karakter, speelgedrag, trek/kauw kracht, energie niveau etc. We willen graag een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw maatje.

Ook van jou willen we het e.e.a. weten, zoals je naam geslacht, mail adres, telefoon nummer en woonplaats. Als laatste vragen wij je om een korte introductievideo (max. 2 minuten) te sturen waarin jij je hond of kat aan ons voorstelt.

We kijken ernaar uit jullie beter te leren kennen en horen graag van jullie!

1