Max en Luna Max en Luna
Menu

Kans op een stijlvol meubel voor jouw kat

2 maanden geleden reacties

Heb jij de stijlvolle collectie slaap- en krabmeubels voor katten van District70 al ontdekt? Opvallende designs, hoogwaardige materialen en comfortabel voor jouw kat! Deze week maak je kans op een artikel naar keuze uit deze nieuwe collectie. Lees snel verder!

District70 ontwerpt meubels voor katten en honden. De meubels voldoen aan alle wensen van jouw huisdier, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Dat zit bij dit stijlvolle merk wel goed, de prachtig vormgegeven meubels zullen zeker niet misstaan in ieder stijlvol interieur!

Functioneel en Stijlvol

Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe District70 meubel, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Neem bijvoorbeeld het krabmeubel sardine; het opvallende sardienen motief geeft een grappige uitstraling aan ieder modern interieur. Het sardienen blik bevat een comfortabele slaapplek en is bedekt met golfkarton; hier zal iedere kat graag zijn of haar nagels in zetten. Vanwege de bijzondere vorm is dit kattenmeubel een echte eyecatcher in jouw woning!

Kans op een stijlvol artikel uit de nieuwste collectie voor katten

Max&Luna Vrienden maken deze week kans op een artikel naar keuze uit de nieuwste collectie voor katten van District70. Meedoen is heel gemakkelijk; plaats de mooiste foto van jouw kat onder dit bericht en vermeld daarbij een link naar het artikel dat jij graag wilt winnen! Ben je nog geen vriend van Max&Luna? Word dan nu gratis vriend en maak ook iedere week kans op mooie prijzen!

Reacties

1