Max en Luna Max en Luna
Menu

Max's Review: interactief hondenspeelgoed

Max's Review: interactief hondenspeelgoed

Max's Review: interactief hondenspeelgoed

Onze Max heeft met veel plezier de Outward Hound Paw Hide getest. Outward Hound belooft met de Paw Hide 'interactief speelgoed voor honden dat het natuurlijke zoekgedrag van de hond stimuleert'. Benieuwd wat hij ervan vond? Lees dan snel verder!

De Paw Hide is eigenlijk een grote pootafdruk met daarin zeven bakjes met dekseltjes. In elk dekseltje zit een gleuf, zodat Max kan ruiken in welk bakje de brokjes verstopt zitten.

Fase 1: een verontwaardigde blik en veel kabaal

Max kan zoals altijd niet wachten om aan zijn avonddiner te beginnen en kijkt dan ook verbaasd als hij ziet dat hij zijn voer dit keer moet 'verdienen'. Na een verontwaardigde blik naar zijn baasje probeert Max eerst met zijn poot de bakjes weg te krijgen. Omdat de bakjes verzonken zijn gaat dat gepaard met veel lawaai en weinig succes.

Fase 2: het interactieve hondenspeelgoed opgelost!

Vervolgens probeert Max het met zijn bek en met succes! In de eerste twee vakjes zitten geen brokjes maar in bakje vier en zes wel! Max snapt het systeem en legt een voor een de dekseltjes naast de bak. Max is geslaagd!

Fase 3: de herhalingstoets

Vervolgens doen we de rest van Max zijn avondmaaltijd in twee bakjes en doen op alle bakjes weer een deksel. Max snapt nu het systeem en ruikt direct in welk bakje de brokjes zitten. Hij haalt de deksel van bakje drie en zeven en laat de rest lekker zitten. Zo blijkt maar weer eens: Max is een slimme hond!

Conclusie: de Paw Hide mag blijven

De Paw Hide van Outward Hound is een leuke en interactieve manier om je hond langer van zijn eten te laten genieten, al heeft Max het liever in een keer. Als je hond schrokt is dit wel een leuke manier om je hond langzamer te laten eten. De Small is geschikt voor pups en kleine honden, de Medium voor grotere honden. Dit spel kan je niet dagelijks doen, omdat je hond snel door zal hebben waar de brokjes zitten. Voor een tot twee keer per week is het een leuke afwisseling van het dagelijkse eetpatroon. Minpuntje is het materiaal, in plaats van het harde plastic hadden we liever ander materiaal gezien. De Outward Hound Paw Hide is bij Max&Luna verkrijgbaar vanaf € 14,00

De Score van het hondenspeelgoed

(5* is de maximale score)

Interactiviteit: ***
Duurzaamheid: ***
Kwaliteit: ****
Vormgeving: ****
Materiaal: **
Fun Factor: ***
Prijs: ****
Max eindscore: ***

Waar kun je jouw hond goed mee vermaken? Laat het ons weten in de reacties!

Reacties

Gerelateerde artikelen

1