Max en Luna Max en Luna
Menu

Over ons

Max&Luna: alles om het leukste baasje te zijn!

Max&Luna is het eerste en leukste lifestyle platform voor iedereen die van honden en/of katten houdt. Via maxenluna.nl kom je eenvoudig in contact met andere baasjes en krijg je dagelijks de leukste nieuwtjes en filmpjes over en met honden & katten te zien. Bovendien krijg je van Max&Luna en de bij ons aangesloten dierenartsen en experts de beste tips om nog meer van je huisdier te genieten en vind je snel een geschikte oppas voor jouw hond of kat. Ook kun je terecht voor de populairste uitlaatgebieden, de beste huisdierverzekeringen, advies over je hond of kat en informatie over de producten die je in de Max&Luna Shop kunt vinden.

Alles om het leukste baasje te zijn

Max&Luna heeft alles om het leukste baasje voor jouw hond en/of kat te zijn. Bij ons vind je dus alleen de beste services, leuke en duurzame producten, de grappigste honden en katten filmpjes en allerlei leuke, informatieve verhalen, columns en nieuwtjes in het Max&Luna Magazine.

Max&Luna Vrienden

Schrijf je in als gratis vriend van Max&Luna en ontvang altijd als eerste de laatste nieuwtjes over honden en katten, krijg tot 25% korting in de shop en maak elke week kans op leuke prijzen.

Max&Luna Members

Max&Luna Members kunnen gebruik maken van diverse services. Zo kan je als member contact leggen met andere honden- en kattenbaasjes. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over een specifiek ras hond of kat of als je samen de hond wilt uitlaten. Als Max&Luna members kan je tevens vragen stellen aan de Dierencoach, een oppas zoeken in je eigen regio en berichten of artikelen posten op het Max&Luna forum.

De Max&Luna Webshop voor Honden en Katten

Op maxenluna.nl vind je onze webshop met de keuze van Max voor honden en de keuze van Luna voor katten. Dit is altijd een selectie van de meest trendy en duurzame speeltjes & meubels, gezonde honden- en katten voeding en -snacks en verzorgende producten voor de vacht van jouw hond of kat. Kortom alleen producten die jouw geliefde hond & kat verdienen!

Je kunt alle producten voor je huisdier direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Ook kan je kiezen voor een voedingsabonnement waarmee je automatisch hondenvoer of kattenvoer bij je thuis bezorgd krijgt. Niet alleen gemakkelijk maar ook goedkoper!

Vragen, opmerkingen en suggesties voor Max&Luna?
Max&Luna en hun 'baasjes' staan altijd voor jullie paraat. Kijk hier voor onze klantenservice.

Ben jij hondentrainer, kattenexpert, dierenarts of heb je op een andere manier veel te maken met honden en katten en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou op welke manieren een samenwerking mogelijk is.

Verder zijn we altijd op zoek naar leergierige en ondernemende stagiaires. Bekijk onze huidige stageplekken of stuur een open sollicitatie naar hallo@maxenluna.nl

1