Max en Luna Max en Luna
Menu

Met deze app maakt jouw kat de leukste selfies!

Met deze app maakt jouw kat de leukste selfies!

Met deze app maakt jouw kat de leukste selfies!

Met de Candid Catmera app maakt jouw kat de leukste en meest unieke selfies, ook als je zelf niet thuis bent. Maar dat is nog niet alles, met deze app worden de door jouw kat gemaakte selfies automatisch naar je mobiele apparaat gestuurd. Zo kun je ze direct delen op social media!

Voor katten geldt dat hun nieuwsgierigheid zal leiden tot de beste selfies. De Candid Catmera app bevat een aantal voor katten onweerstaanbare features, zoals virtuele muizen, vissen en een laserstraal. De aantrekkingskracht voor katten is hierdoor enorm, waardoor de beste selfies gegarandeerd zijn!

Hoe werkt de selfie app voor katten?

Je start de app op en zo begint een virtueel spel speciaal voor katten. Er zijn verschillende categorieën welke je handmatig kunt instellen. Denk hierbij aan een aquarium met rondzwemmende visjes, een laserstraal die over het scherm van je iPad of iPhone heen en weer beweegt of een aantal enthousiaste geanimeerde muizen die over je scherm rennen. Terwijl je kat zich met het spelletje vermaakt worden er om de 10 seconde automatisch 'snapshots' gemaakt met de ingebouwde camera.

Vervolgens worden deze selfies opgeslagen op je apparaat. Zodra je ervoor kiest om de app op twee mobiele apparaten te installeren, zullen de foto's ook direct naar je tweede apparaat worden verzonden. De leukste foto's kun je op die manier direct delen via social media, zonder thuis te zijn.

De app kost slechts twee euro, waarvan de helft wordt gedoneerd aan SPCA (de internationale organisatie die zich bezig houdt met het welzijn van dieren). Een leuke en eenvoudige manier om een donatie te doen aan dit goede doel!

Hen jij een leuke Catselfie? Deel deze met ons.

Reacties

Gerelateerde artikelen

1