Max en Luna Max en Luna
Menu

Bijzondere vriendschap tussen kat en varken

Bijzondere vriendschap tussen kat en varken

Bijzondere vriendschap tussen kat en varken

Vriendschappen tussen mens en dier zijn al ontroerend, maar vriendschappen tussen dieren ontroeren vaak nog een beetje meer. Lees snel verder voor het bijzondere verhaal van de vriendschap tussen een achtergelaten katje en een varkentje!

Marina was een heel klein, pasgeboren kitten die op straat was achtergelaten. Ze was heel ziek en had snel een moeder nodig. Een aardige voorbijganger vond haar en bracht Marina haar naar de Santuario Igualdad Interespecie, een dierenverzorgingshuis in Santiago, Chili.

Liefde op het eerste gezicht

Toen ze daar arriveerde was ze erg zwak, maar ze had een duidelijke wil om te blijven leven. De verzorgers hebben alles geprobeerd om haar te redden. Na een paar dagen werd Marina sterker en begon ze te spelen met haar verzorgers.

Het baby varkentje Laura was uit een fabriek gered en werd naar hetzelfde verzorgingshuis gebracht. Toen Marina en Laura elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht!

Dieren vriendschap niet afhankelijk van soort

Kijk hier om de twee bijzondere vrienden samen te zien. Op YouTube schreef het opvanghuis: "Vanaf het moment dat ze bij ons binnen kwam is Laura met liefde en zorg behandeld, zoals dat hoort bij een baby. Er ontstond direct een hechte vriendschap met de kitten Marina, wat laat zien dat ras en soort geen rol spelen bij liefde en respect".


Heeft jouw kat of hond een sterke band met een ander dier? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties

Gerelateerde artikelen

1