Max en Luna Max en Luna
Menu

Honden & Katten in de Kerstsfeer!

Honden & Katten in de Kerstsfeer!

Honden & Katten in de Kerstsfeer!

Je huisdier in de kerstsfeer

De aankleding van de kerstman en zijn hulptroepen is ook een sensatie op het internet. Niet per se alleen voor mensen maar ook voor hun geliefde huisdieren! Katten met kleine kerstmuts op en honden met rendier oren. Je kan het zo gek niet bedenken of het staat wel online.

De meeste honden of katten zal je niet zo ver kunnen krijgen om een kersttrui aan te trekken (behalve naakthonden en naaktkatten die hier waarschijnlijk intens van genieten). Pakjes zijn natuurlijk niet zo leuk voor een hond of een kat, maar een klein mutsje of een rendier gewei voor een kerstkaart tolereren de meeste viervoeters wel! We hebben op internet de schattigste foto's voorbij zien komen van de liefste viervoeters.

MsShabby.JPG

De witte husky Lola van Mrs Shabby zit prachtig stil voor de foto. Of wordt dit fotomodel verleid met een koekje voor de kerstfoto?

Citycat13.JPG

De kat van Stephanie Carol kan niet liever kijken met zijn feestelijke strikje voor de kerstboom. Nog heel even stilzitten en daarna weer snel in de kerstboom klimmen.

Stone Dog Inn.JPG

Hondensalon Stone Dog Inn kreeg deze Labradoodle en Poedel zover om eventjes te stoppen met spelen. We vragen ons af hoe het behind the scenes ging!

Memoname - Miss Lacey.JPG

Miss Lacey van Memoname snapt niet precies waarom dit moet, maar laat het maar gebeuren. Na de foto snel weer het sjaaltje en het mutsje af en kroelen geblazen!

Doet jouw kat of hond mee met de kerstsfeer of heb je hem een paar seconden kunnen overtuigen om stil te zitten voor je kerstkaart? Deel je foto met andere Max&Luna vrienden! Fijne Feestdagen!

Reacties

Gerelateerde artikelen

1