Max en Luna Max en Luna
Menu

Onze 10 favoriete honden op Instagram

Onze 10 favoriete honden op Instagram

Onze 10 favoriete honden op Instagram

Onze 10 favoriete honden op Instagram

We volgen aardig wat huisdieren op Instagram, na ons artikel over katten Instagram accounts bespreken we nu onze 10 favoriete honden instagram accounts. Misschien ontdek je nog accounts die je niet volgt!

1. Roofus And Kilo

Roofus and kilo.JPG

Candice heeft het haar handen ermee vol. Met wel 6 eigen honden in huis en meestal meerdere pleeghonden is haar instagram feed één van onze favoriete honden accounts. Moo die altijd met stenen speelt, Princess Penny, Pearl de stalker, Kilo (de liefste papa voor puppy's), booskijkende maar onwijs lieve Roofus en senior Lucky die het liefste alleen maar aardbeien eet. Roofus and Kilo laat je goed zien wat voor karakter elke hond binnen dit huishouden heeft.

2. Walter the Wolfhound

Walter.JPG

Walter is een Ierse Wolfshond. Dit hondenras is het grootste hondenras ter wereld! Alleen Walter heeft zelf niet zo door dat hij zo groot is en ligt het liefste op de bank. Daarnaast kan hij prachtig zingen en heeft hij twee Labradoodles (Nelson en Pirsig) als broertjes!

3. Dirtroad Phil

phil.JPG

Een hondje met heel veel geluk dat is wat Dirtroad Phil is! De baasjes van Phil zagen een dier over de onverharde weg (ook wel een dirtroad) schieten. Ze dachten dat het een wasbeer was en zeker geen hond. Ze namen bijna kale Phil mee naar huis, waar hij nu leeft met drie andere hondjes.

4. Pretzel

Pretzel.JPG

Pretzel is een grappig klein hondje die samen met haar twee grotere zussen op avontuur gaat. Haar oren leven een eigen leven, ze heeft erg wilt haar en houdt heel erg van slapen.

5. Watson & Kiko

Watson Kiko.JPG

Watson en Kiko zijn twee golden retrievers die samenwonen met kat Harry. Dit trio gaat vaak op pad in de wildernis en zijn altijd bij elkaar in de buurt te vinden. Volg dit instagram account voor veel blije foto's van knuffelende golden retrievers en kat Harry die denkt dat hij een hond is!

6. Here comes meatball

Meatball.JPG

Meatball had een zware start maar door zijn liefdevolle baasje Tony groeide deze ondervoede pup uit tot een nieuwsgierige teckel. Samen met zijn baasje reist Meatball de hele wereld af!

7. Tofu the corgi

Tofu.JPG

Slechte dag of een beetje sacherijnig? Bekijk dan de foto's van corgi Tofu. Geen hond is zo opgewekt en vrolijk als Tofu. Tofu in de ballenbak, Tofu op het strand of gewoon lekker aan het rustig, wij krijgen er geen genoeg van!

8. Mr. Marcel

Mr MARcel.JPG

Mr. Marcel is een Franse bulldog. Hij runt het huishouden waar hij de baas speelt over twee dobermanns, een griffon bruxellois puppy en een kat. Mr. Marcel is een deftige heer die vaak in allemaal pakjes rondloopt, we krijgen er geen genoeg van.

9. Crazy about spots

Crazy about spots.JPG

May en Willow zijn twee border collies met de meest prachtige kleuren en markings, daarom ook de naam Crazy About Spots! Ze gaan vaak naar het strand om uit te waaien en hun energie kwijt te kunnen. Het zijn twee fluffy border collies die bijna onafscheidelijk van elkaar zijn.

10. Tuna

Tuna.JPG

Tuna is een beetje een gek hondje om te zien. Deze chihuahua/teckel mix heeft namelijk een flinke overbeet, waardoor hij er anders dan normale honden uitziet. Tuna is het boegbeeld voor adoptie van honden en heeft naast zijn normale account ook nog een reis instagram account namelijk The Traveling Tuna!

Welke hond is jouw favoriet? En welke honden Instagram accounts hebben we gemist?

Reacties

Gerelateerde artikelen

1