Max en Luna Max en Luna
Menu

Verwen je hond of kat met Sinterklaascadeaus

Verwen je hond of kat met Sinterklaascadeaus

Verwen je hond of kat met Sinterklaascadeaus

Verwen ook je huisdier tijdens Sinterklaas

Sinterklaas is in het land en dat betekent dat kinderen verwend worden met cadeautjes in hun schoen nadat ze 's avonds voor het slapen een liedje hebben gezongen. Op 5 december verschijnen er vaak zelfs grote juten zakken vol cadeautjes voor het hele gezin. Als het hele gezin van cadeaus voorzien wordt, wil je vast ook je hond of kat verwennen met wat moois. Die maakt per slot van rekening ook deel uit van het gezin! Wat voor Sinterklaascadeaus kun je voor je hond of kat kopen?

Speeltjes voor je hond of kat

Je hond of kat maak je altijd blij met speelgoed. Dit kan een speeltje zijn waar een hond zelf mee kan spelen, zoals de Zogoflex Qwizl. Dit interactieve hondenspeeltje kun je vullen met hondenbrokjes wat honden stimuleert en aangenaam verrast. Door de hondenbrokjes blijft de hond geïnteresseerd in het speeltje en dat verlengt de speelduur. Daarnaast maak je je hond natuurlijk ook altijd blij met een lekker groot bot of een speeltje waar jullie samen mee kunnen spelen. Denk hierbij aan een hondenfrisbee of een mooie bal. Dit zijn cadeaus waar je je hond altijd blij mee maakt!

Je kat maak je super blij met speelgoed waar catnip in zit. De meeste katten gaan helemaal los op dit speelgoed. Ook interactief speelgoed van Frolicat valt altijd in de smaak en bijkomend voordeel is dat je kat zichzelf prima vermaakt met dit speelgoed voor katten.

Een heerlijk comfortabele rustplek

Met de winter op komst is het fijn om een lekkere plek in huis te hebben waar je je terug kan trekken. Dit is voor een kat of hond ook belangrijk en daarom is een warme kattenmand of een comfortabel hondenbed zeker geen overbodige luxe. Als je dan op zoek bent naar een mooi hondenbed is het mooi meegenomen als dit bed past bij je eigen interieur.

Als je jouw kleine hond of kat echt een comfortabele plek wil geven, is een slaapzak perfect! De Herringbone collectie van 51 Degrees North bestaat uit heerlijk zachte hondenkussens waar je hond zich helemaal in kan terugtrekken. Door de zachte voering zal dit een geliefde plek voor je hond worden. Na het uitpakken van dit cadeau zal je hond er gelijk dankbaar gebruik van maken.

Ben jij van plan om je hond of kat met Sinterklaas een cadeau te geven? Deel je sinterklaas foto van je hond of kat en maak kans op een Max&Luna Sinterklaas Surprise!

Reacties

Gerelateerde artikelen

1