Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een Shampoo Pakket voor jouw hond

3 maanden geleden reacties

Het is herfst!

De laatste dagen is het flink guur in Nederland en is duidelijk dat de lange nazomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Met dit natte weer komt jouw hond vast en zeker regelmatig vies en modderig thuis na een fijne wandeling. Dan hebben we goed nieuws! Plaats de leukste herfstfoto van jouw hond en maak kans op een Greenfields shampoo pakket.

Voor elke hond een geschikte shampoo!

Naast shampoos die geschikt zijn voor elke hond heeft Max&Luna nu ook speciale, zachte shampoos voor Pups. Pups hebben een gevoelige huid en daarom is een extra milde shampoo aan te raden. Deze shampoo zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren en maken het in bad doen van jouw hond aangenamer voor zowel jou als jouw hond.

Voor honden met een zwarte of juist witte vacht zijn er ook speciale shampoos. De ingrediënten zorgen ervoor dat de vacht zijn natuurlijke kleur terug krijgt. Je zwarte of witte hond verdient het om er weer prachtig uit te zien! Ook voor honden met een ruwe vacht is er een speciale shampoo. Deze luxe formule van Greenfields is verrijkt met natuurlijke extracten van Aloe Vera en Citronella. Deze krachtige shampoo helpt een droge en beschadigde vacht te herstellen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren

Anti Roos en After Bite

Ook honden kunnen last hebben van roos. Deze hoogwaardige anti-roos shampoo voor honden is ontwikkeld voor honden met een droge en schilferige huid. De shampoo bevat cade olie extracten tegen roosvorming en geeft verlichting aan een jeukende huid. Cade olie staat bekend om zijn kalmerende en reinigende eigenschappen tegen roos.

Is je hond gebeten door teken of vlooien? De After Bite Hondenshampoo is verrijkt met natuurlijke extracten van Aloe Vera en Citronella. Deze krachtige shampoo helpt een droge en beschadigde vacht te herstellen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren

Maak kans op een shampoo pakket voor jouw hond

Komt jouw hond regelmatig vies en modderig thuis na een fijne wandeling? Dan hebben we goed nieuws! Deze week maak je kans op een shampoo pakket! Plaats de leukste herfstfoto van jouw hond en maak kans op een Greenfields shampoo pakket.

Hondenshampoo.png

Reacties

1