Max en Luna Max en Luna
Menu

Win een Shampoo Pakket

6 maanden geleden reacties

Komt jouw hond deze dagen ook vies en nat terug van een wandeling? Max&Luna heeft een nieuw assortiment shampoos en conditioners voor elke hond! Deze week maak je daarom kans op een leuk shampoopakket met de shampoo van je keuze en een mooie handdoek!

Voor elke hond een geschikte shampoo!

Naast shampoos die geschikt zijn voor elke hond heeft Max&Luna nu ook speciale, zachte shampoos voor Pups. Pups hebben een gevoelige huid en daarom is een extra milde shampoo aan te raden. heeft jouw volwassen hond ook een gevoelige huid? Probeer dan de hondenshampoo met Aloe Vera. Deze krachtige shampoo helpt een droge en beschadigde vacht te herstellen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren en maken het in bad doen van jouw hond aangenamer voor zowel jou als jouw hond.

Voor honden met een zwarte of juist witte vacht zijn er ook speciale shampoos. De ingrediënten zorgen ervoor dat de vacht zijn natuurlijke kleur terug krijgt. Je zwarte of witte hond verdient het om er weer prachtig uit te zien! Ook voor honden met een ruwe vacht is er een speciale shampoo. Deze luxe formule van Greenfields is verrijkt met natuurlijke extracten van Aloe Vera en Citronella. Deze krachtige shampoo helpt een droge en beschadigde vacht te herstellen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren

Anti Roos en After Bite

Ook honden kunnen last hebben van roos. Deze hoogwaardige anti-roos shampoo voor honden is ontwikkeld voor honden met een droge en schilferige huid. De shampoo bevat cade olie extracten tegen roosvorming en geeft verlichting aan een jeukende huid. Cade olie staat bekend om zijn kalmerende en reinigende eigenschappen tegen roos.

Is je hond gebeten door teken of vlooien? De After Bite Hondenshampoo is verrijkt met natuurlijke extracten van Aloe Vera en Citronella. Deze krachtige shampoo helpt een droge en beschadigde vacht te herstellen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke vochtbalans van de huid. De natuurlijke oliën helpen de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren

Gebruiksaanwijzing hondenshampoo

Maak de vacht van je hond goed nat met handwarm water. Breng de shampoo middels de handen aan op de vacht en masseer je hond vanaf de hals royaal in tot het goed begint te schuimen. Spoel daarna grondig af met schoon handwarm water. Droog de vacht normaal af met een handdoek of een haardroger. Kam de nog vochtige vacht goed door. Droog de vacht verder af en borstel nogmaals goed door.

Maak kans op een shampoo pakket met handdoek!

Plaats dit weekend een foto van jouw vieze hond en maak kans op een fijne Greenfields shampoo naar keuze en een mooie microvezel hondenhanddoek! Vermeld in je bericht ook welke Greenfields shampoo je graag wilt ontvangen!

Hondenshampoo.png

Reacties

1