Max en Luna Max en Luna
Menu

Onze 10 favoriete Instagram katten

Onze 10 favoriete Instagram katten

Onze 10 favoriete Instagram katten

Onze 10 favoriete katten op instagram

Is jouw instagramfeed ook een eindeloze stroom aan de schattigste katten en honden? Die van ons ook! Dagelijks koekeloeren we naar de avonturen van de leukste katten en hun baasjes. We hebben onze tien favorieten voor je op een rijtje gezet zodat jij deze ook kan volgen!

Nummer 10 - Prince Caspian

Rustig ongestoord eten zit er voor de baasjes van Prince Caspian niet bij. Helemaal hilarisch is het foto album getiteld "A year of my cat watching me eat". Prince Caspian zit elke maaltijd gezellig aan tafel, of zou het met jaloezie zijn als de baasjes een lekker stukje zal op hun bord hebben?

Nummer 9 - Snow

Die oortjes! De Amerikaanse Curl kat is niet heel bekend in Nederland, misschien juist daarom dat we deze kat zo leuk vinden. Snow woont in Tokyo en reist graag rond.

Nummer 8 - Grumpy Cat

Van geen kat zijn zoveel memes en afbeeldingen gemaakt als van Grumpy Cat. De baasjes van Grumpy Cat zeggen dat deze lieve kat helemaal niet humeurig is, maar dat hij er wel constant uitziet als een sacherijnig oud mannetje. Zelfs in een schattig Minion kostuum ziet Grumpy eruit alsof hij er geen zin in heeft. Juist daarom wordt Grumpy zo vaak afgebeeld bij afbeeldingen die gaan over een zware maandagochtend of lange werkdag.

Nummer 7 - Richard

Met zijn twee verschillende kleuren is Richard een opvallende kat. Richard houdt van muziek, spelen en op avontuur gaan met zijn baasje.

Nummer 6 - Venus

Venus is misschien wel de meest opvallende kat met niet alleen heterochromie (twee verschillende kleuren ogen) maar ook een vacht met twee kleuren. Echt een prachtige kat die samen met iets-wat loensende Roo elke dag weer op avontuur gaat.

Nummer 5 - Lil Bub

Dat Lil Bub er anders uitziet dan andere katten is gelijk duidelijk. Met meer dan een miljoen volgers is hij één van de katten die ervoor zorgen dat katten met aandoeningen met aandacht krijgen. In veel dierenasiels zitten katten met een afwijking die met smart op een huis zitten te wachten. Naast de leuke plaatjes van Lil Bub zorgt deze instagram ook voor meer bewustzijn.

Nummer 4 - Chatara & Kinako

Je zou ze wel willen opeten zo schattig zijn deze munchkin katten met hun kleine pootjes. Chatara & Kinako vind je hier.

Nummer 3 - Sam

Sam ziet eruit alsof hij constant verbaasd is met zijn perfecte wenkbrauwen. Hij woont in The Big Apple, is model en houdt vooral heel veel van tonijn. Who can blame him!

Nummer 2 - Samson

De grootste kat op instagram moet toch bijna wel Samson zijn. Deze magische Maine Coon met zijn lieve pluimpjes is dan ook echt één van onze favorieten.

Nummer 1 - Atchoum

Met stip op nummer één staat voor ons Atchoum. Deze Pers kat heeft hypertrichosis waardoor Atchoum's haar snel en wild groeit. Atchoum lijkt soms meer op een mens dan op een kat met een bijzondere interesse voor ijsblokjes.


Heeft jouw kat een Instagram profiel?

Reacties

Gerelateerde artikelen

1